Of je nu op zoek bent naar gordijnen om de lichtinval te verduisteren, te vervagen of juist iets unieks toe te voegen aan het interieur, het uitzoeken van de perfecte gordijnen voor jouw woning is niet altijd even eenvoudig. Gordijnen kunnen een grote rol spelen in het uiterlijk van een woning. Ze kunnen de sfeer aangeven en ervoor zorgen dat je huis gezellig of rustig oogt. Daarnaast kunnen gordijnen ook helpen met het regelen van het licht in de ruimte. Je wilt natuurlijk niet dat het te donker is in huis, maar je wilt ook niet dat het licht te fel is. Gordijnen helpen hierbij. Bovendien zijn er verschillende soorten gordijnen die je kan kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld dunne gordijnen of dikkere gordijnen, lichte of donkere kleuren en patroontjes of effen gekleurde stoffen. Kortom, er is genoeg keuze! Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen genieten van de voordelen die gordijnen met zich meebrengen. In deze blog bespreken we waar je plissé gordijnen kunt plaatsen. 

Waar kun je plissé gordijnen plaatsen?

Als je net je huis hebt gekocht of er een nieuwe woning hebt gebouwd, dan is het tijd om te denken aan de inrichting. Eén van de meest essentiële onderdelen van elke woning is het raamdecor. Plissé gordijnen kunnen een ruimte optisch vergroten of verkleinen en sfeer toevoegen aan een kamer. Een plisse gordijn is onder andere geschikt voor standaard ramen en deuren, draaikiepramen, dakramen plafondramen, lichtkoepels en lichtstraten. De plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in twee soorten, namelijk standaard plissés en honingraat plissé gordijnen. Standaard plissés beschikken over één laag stof, en honingraat plissé gordijnen beschikken over een dubbele laag stof. Bij Marasol kun je tegenwoordig zelfs gordijnen op maat laten maken!

Waar kun je de mooiste en beste raambekleding kopen?

Raambekleding is een belangrijk onderdeel van de inrichting van een huis. Raamdecoratie kan het uiterlijk en sfeer van een huis aanzienlijk verbeteren. Het kiezen van de juiste raamproducten is daarom van groot belang. Raambekleding is er in vele verschillende soorten en stijlen, dus het kan lastig zijn om de perfecte keuze te maken. Marasol heeft een breed assortiment aan verschillende soorten raambekleding. Kies bijvoorbeeld voor houten jaloezieën voor een prachtige natuurlijke uitstraling, of ga voor vouwgordijnen voor een warme uitstraling. Maar ook duo rolgordijnen of verticale lamellen zijn voor veel huishoudens onmisbaar geworden. De mogelijkheden bij Marasol zijn oneindig. Hierdoor vind je altijd geschikte gordijnen voor jouw woning.